Over Schadenet Van Straaten - Alphen a/d Rijn

Ontstaansgeschiedenis
Schadenet Van Straaten Groep bouwt op ruim een halve eeuw ervaring. Ons bedrijf werd in 1963 in Gouda opgericht door Hans Bijkerk en zijn stiefvader Harry van Straaten. In de jaren '60 en '70 bestonden de klanten voornamelijk uit autodealers en autohandelaren. De eerste leasemaatschappij, Auto Lease Holland (later opgegaan in Leaseplan), werd klant in 1978. Later volgden er nog vele anderen. 

In 2009 werd de vestiging Schadenet Van Straaten Alphen aan den Rijn opgericht, als uitbreiding op de dienstverlening in het Groene Hart en ver daarbuiten. Eind 2014 bereikte Schadenet van Straaten een mooie mijlpaal in de vorm van een multi-site certificering: ISO:9001, ISO:14001 en Erkend Duurzaam.

Duurzaamheid / MVO
Wij maken desgewenst gebruik van duurzame reparatietechnieken zoals, gebruikte onderdelen, uitdeuken-zonder-spuiten of spotrepair. 

Locatie vestiging
Op het industrieterrein Heimanswetering zijn wij centraal gelegen in het Groene Hart, tussen de A12 en de A4, en prima te bereiken via de N11 en de N207.

Klanttevredenheid
Een impressie van klantreacties :

“Prima service en prettige behandeling en afhandeling.”

“Verschillende keren geweest, ook met de auto van mijn man. Super tevreden! Mooi bedrijf!”

“De auto was zowel van binnen als buiten helemaal nieuw, leren bekleding keurig schoon.”

“Onwijs goede service en was blij verrast te zien hoe mooi schoon de auto was bij afhaal. Super gedaan mannen!!”

Wilt u in contact met ons komen? Dan kan via deze link!

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak