Over Schadenet Van Straaten - Waddinxveen

Ontstaansgeschiedenis
Schadenet Van Straaten Groep bouwt op ruim een halve eeuw ervaring. Ons bedrijf werd in 1963 in Gouda opgericht door Hans Bijkerk en zijn stiefvader Harry van Straaten. In de jaren ‘60 en ‘70 bestonden de klanten voornamelijk uit autodealers en autohandelaren. De eerste leasemaatschappij, Auto Lease Holland (later opgegaan in Leaseplan), werd klant in 1978.
Later volgden er nog vele anderen. 

In 2007 werd de vestiging Schadenet Van Straaten Waddinxveen opgericht. Deze vestiging is per september 2014 naar haar nieuwbouwpand verhuisd. Eind 2014 bereikte Schadenet van Straaten een mooie mijlpaal in de vorm van een multi-site certificering: ISO:9001, ISO:14001 en Erkend Duurzaam.

Duurzaamheid / MVO
Wij maken desgewenst gebruik van duurzame reparatietechnieken zoals, gebruikte onderdelen, uitdeuken-zonder-spuiten of spotrepair. 

Locatie vestiging
Op het nieuwe industrieterrein Coenecoop III staat het nieuwe pand van Schadenet Van Straaten Waddinxveen. Deze prominente plek mag met een gerust hart een A-locatie worden genoemd, dichtbij de A12 en de aansluiting op de A20. 

Klanttevredenheid
Een impressie van klantreacties :

“Prima service en prettige behandeling en afhandeling.”

“Verschillende keren geweest, ook met de auto van mijn man. Super tevreden! Mooi bedrijf!”

“De auto was zowel van binnen als buiten helemaal nieuw, leren bekleding keurig schoon.”

“Onwijs goede service en was blij verrast te zien hoe mooi schoon de auto was bij afhaal. Super gedaan mannen!!”

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak